Es crea la plataforma ciutadana «L'Ampolla Som Tots »

Es tracta d'un moviment creat per un gran equip de més de 30 persones, format per professionals de diferents àmbits de la societat civil representativa de l’Ampolla

Imatge d'un vídeo de la Plataforma Ciutadana
Imatge d'un vídeo de la Plataforma Ciutadana | Cedida
Aguaita.cat
17 de març del 2022
Actualitzat a les 18:46h
Neix "L'AmpollaSomTots", un moviment creat per un gran equip de més de 30 persones, format per professionals de diferents àmbits de la societat civil representativa de l’Ampolla, obert a la incorporació de més Ampolleros i Ampolleres  per a ser un moviment transversal amb l’objectiu de sumar per l’Ampolla i fer un poble millor.

"Reivindiquem amb orgull la pertinença a l’Ampolla, sense complexos i amb molta il·lusió per ser un referent de gestió ben feta, som gent que ens preocupa el present i el futur del nostre poble, perquè no podem continuar com fins ara”, assegura RicardGarcia, responsable de comunicació.

“La platja de l’Arenal n’és un exemple de què les coses no s’estan fent bé, pensem que la podem recuperar si hi ha una voluntat decidida per aconseguir-ho, hem de lluitar pel què és nostre, perquè és també un senyal d’identitat del turisme de l’Ampolla, hem de revertir la regressió d’aquesta i tantes altres platges de l’Ampolla.

Un projecte creat amb l’objectiu de sumar esforços en benefici de tothom, amb una major transparència en la gestió dels recursos municipals, orientada a organitzar i acumular la força de la societat ampollera. Un projecte en comú que sorgeix per recollir i donar resposta a les necessitats de tothom. Un projecte participatiu que neix del poble i que vol ser la veu del poble per governar per a tots i totes. 

Quina ha de ser la resposta sobre les preocupacions econòmiques, socials i de sostenibilitat de tots els que ens estimen l’Ampolla? “La solució passa per un nou projecte en comú que inclogui a tothom per rellançar l’Ampolla, per què hem de donar resposta a les diferents inquietuds, necessitats i sensibilitats. “L’Ampolla som tots” no ens aturem a pensar en que faran al nostre poble, si no que ens preguntem que podem fer nosaltres pel nostre poble. Som una agrupació que volem fer de la responsabilitat i la coherència els nostres valors. Necessitem que tothom s’impliqui, la participació de tothom és necessària, perquè l’Ampolla som tots i totes”, assegura el nou moviment